HORARIOS RADIO TIMBO 2012

HORARIOS RADIO TIMBO 2012

www.radiotimbo.com

MODAY: SALSAMUFFIN SESSION con SARGENTO GARCIA

Desde Valencia – España

LA MEJOR MUSICA SIN FRONTERAS DE LA RED

11 PM (Europa)

8 PM (Brasil – Uruguay)

7 PM (Argentina – Chile)

6 PM (Bolivia – Puerto Rico – Rep.Dom.)

5 PM (Colombia – Ecuador – Panamá – Perú)

5:30 PM (Venezuela)

4 PM (México)

 MARTES: MR COOL CAFÉ

Desde Valencia – España

MUSIC MIX FROM AFRICA TO BRAZIL

7 PM (Portugal – Canarias)

5 PM (Brazil)

4 PM (Chile – Argentina)

3 PM (Bolivia)

2 PM (Colombia – Peru)

1 PM (Mexico)

11 AM (Tijuana – Los angeles)

 MIERCOLES: SIN SYSTEMA y CON SONIDO Con KUTO QUILLA

Desde Estocolmo – Suecia

100% MUSICA DE LATINO AMERICA

Un Viaje Por Sonidos Nativos y Contemporaneos De Nuestra América.

Revisaremos La Cumbia, Salsa, Trova, Folklore, Huayno, Afro Latino y

Nuevas Propuestas Sonoras Que Estan Saliendo De Nuestro Continente

Como El Reggae, Dancehall, New Cumbia, Rock Mestizo, Fusion.

8 PM (Europa)

5 PM (Brasil – Uruguay)

4 PM (Argentina – Chile)

3 PM (Bolivia – Puerto Rico – Rep.Dom.)

2 PM (Colombia – Ecuador – Panamá – Perú)

2:30 PM (Venezuela)

1 PM (México)

 JUEVES 2 PROGRAMAS:

 AFRICA DE NIT Con KUAMI MENSAH

Desde Valencia – España

Música De MAMA ÁFRICA

10 PM (Europa)

7 PM (Brasil – Uruguay)

6 PM (Argentina – Chile)

5 PM (Bolivia – Puerto Rico – Rep.Dom.)

4 PM (Colombia – Ecuador – Panamá – Perú)

4:30 PM (Venezuela)

3 PM (México)

AFROLATINA Con Selektor LEO JARA

Desde Buenos Aires – Argentina

Música Mestiza De Latinoamérica, África y Algo Más…

12 AM (Europa)

9 PM (Brasil – Uruguay)

8 PM (Argentina – Chile)

7 PM (Bolivia – Puerto rico – Rep.Dom.)

6 PM (Colombia – Ecuador – Panamá – Perú)

6:30 PM (Venezuela)

5 PM (México)

VIERNES: MISS I DREAD VIBRATION con MISS I DREAD

Desde Belgrado – Serbia

MUSIC From The East To the World

Audio Only: http://www.nrbg.rs (www.nofm.rs, http://www.nofm.cc)

7 PM (Europa)

4 PM (Brasil – Uruguay)

3 PM (Argentina – Chile)

2 PM (Bolivia – Puerto rico – Rep.Dom.)

1 PM (Colombia – Ecuador – Panamá – Perú)

1:30 PM (Venezuela)

12 PM (México)

About Miss I Dread

Miss I-Dread, prva dama DJ i promoter domaće reggae scene. Novinar, dokumenatrista amater, voditelj radijskih programa, od kojih je najvažniji "Rasta vibracije", poznat kao jedan od prvih radio programa posvećenih Rasta kulturi u Srbiji. Startovao je na lokalnim beogradskim stanicama, od 2001.godine na Stankomu, kasnije Akademcu, da bi se ustalio tokom 6 godina na Radio Indexu. Tu je vodila i emisije "Aritmija" i "Rock interview. Na svim tim talasima bila je redovni voditelj i novinar. Nekoliko meseci bila je na Radiju 949 Studio B sa emisijom “Rasta Power”. Prvi festival koji je imao ozbiljnu reggae binu u glavnom gradu bio je ECHO fest 2003., a Miss je radila kao medijski promoter. 2011. godine "Rasta vibracije" prelaze na web radio stanicu poznatog muzičara iz Francuske, Sargenta Garcije i poprimaju internacionalu audio-vizuelnu formu . Emisija je išla simultano iz studija beogradskog web radija NoFM i na argentinski Control Mental radio. 2013. godine emisiju o reggae i dub zvuku, radila je sa Hornsmanom Coyote-om za britanski Roots Lab FM. Kao voditelj Radija Rototom i promoter Reggae Contest-a istoimenog festivala iz Španije, predvodila je uspeh domaćih bendova Zaa i Irie FM, do pobede i nastupa u Pragu i Valensiji. Nastupala je u mnogim klubovima i festivalima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Trenutno živi i radi kao prevodilac i profesor engleskog jezika u Barseloni. Piše dva bloga da bi razumela svet u kome živi.

Posted on 22/01/2012, in music, news and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: